A2 Ligi | Üstüste 6.galibiyet..

A2 Final Grubu'nun 12.haftasında deplasmanda liderlik yolunda en yakın takipçisi Gençlerbirliği ile karşılaşan Galatasaray A2 futbol takımı, golsüz geçen ilk yarının ardından Berk İsmail Ünsal'ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 0-1'lik galibiyetle ayrıldı ve A2 Final Grubu'nun bitimine iki hafta kala en yakın takipçisi olan kırmızı-siyahlı takım ile arasındaki puan farkını 5'e çıkarttı. Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda oynanılan karşılaşmadan galip ayrılan takımımız aldığı bu galibiyetle ligde üstüste 6.galibiyetine imza atmış oldu.


8 takımlı Final Grubu'nda ilk dört sırada yer alan takımların yanı sıra, 7'şer takımdan oluşan 4 Klasman Grubu'nda ilk sırada yer alan takımlar tek maçlı eleminasyon sistemine göre play-off turu oynayacaklar. Final Grubu'nda yer alan takımların seribaşı olacağı kuralarda takımlar şampiyon olmak için mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0