Sedat İncesu: Taraftarımızla birlikte şampiyon olmak istiyoruz..

Galatasaray TSB takımının başantrenörü Sedat İncesu, bugün başlayacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalleri öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Kurulduğu günden bugüne sayısız başarılara uzanan ve aldığı mağlubiyet sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen Engelsiz Aslanlar, ev sahipliği yaptığımız organizasyonda 4.kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmak ve müzeye yeni bir Avrupa Kupası getirmek için sahaya çıkacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan tüm karşılaşmalar ücretsiz olarak taraftarlarımıza açık olacak. Engelsiz Aslanların başantrenörü Sedat İncesu'nun tüm açıklamaları şu şekilde..

"2005 yılında kurulan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol şubesinde baş antrenör olarak oyuncularımla birlikte pek çok değerli başarıya imza attık. Ligimizde üst üste beş sezon boyunca şampiyon olduk. 3 kez Şampiyonlar Ligi ve 3 kez Kıtalar arası Kupa'ya uzandık. Ancak gerek Şampiyonlar Ligi olsun, gerekse Kıtalar arası kupayı elde ederken eksik olan bir parça vardı. Bu değerli başarıları İstanbul'da, evimizde taraftarımız önünde kazanmak. Elbette bizleri yurtdışında da destekleyen taraftarlarımız oldu, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben de, oyuncularım da kalabalık, coşkulu bir Galatasaray taraftarının önünde bu kupaya dördüncü kez uzanmak istiyoruz. Sezon başından bu yana tüm planlamamızı, hazırlıklarımızı bunun için yaptık. Onları da yanımızda görmeyi ve takımımıza şampiyonluk yolunda destek olmalarını arzuluyoruz. Taraftarımızı hep mutlu etmeyi, başarılarımızla gururlandırmayı başardık ki bu bizim en önemli başarımızdır, yine bunu gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Uluslararası çapta bir organizasyon üstleniyoruz. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, engelli olmanın insanları yaşamdan da engelli hale getirmemesinin sembolü oldu bugüne kadar. Bu organizasyon ile de spor yapmak isteyen engelli gençlerimizin tekerlekli sandalye basketboluna yönelmesine aracı olma görevini sürdürecektir. Bu yönden de duyurulması, katılımın yüksek olması gereken bir organizasyon Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri. Umarım her şey dilediğimiz gibi geçer ve Galatasaray taraftarının önünde bir kez daha bu kupayı kulübümüzün müzesine tekerlekli sandalyelerimizle, engelleri aşarak taşırız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0