E-Mail Organizasyonu | TT Arena Hakkında

FCN Blog ekibi olarak Beşiktaş'ın stadımızda oynama isteğiyle ilgili olarak bir mail kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Twitter üzerinden #besiktasvarsakombineyok etiketiyle tepkimizi dile getirirken, kulübümüze de gerekli tepkimizi göstermek açısından, uygun ve kibar bir dille e-mail gönderiyoruz. En azından ilerleyen günlerde bazı konularda söz sahibi olabilmek için tepkimizi göstermemiz gerekiyor. info@galatasaray.com adresine mail atarak veya resmi sitemizde yer alan "bize yazın" bölümünden gerekli tepkimizi gösterebiliriz. Ortak bir metin hazırladık, dileyen taraftarlarımız bu metin dışında da e-mailler gönderebilirler. Bu konuda hassasiyet göstermek önemli, keza tepkimizi dile getirmemiz şart.

 Buyrun, örnek metin;

"Galatasaray spor kulübüne,

Son dönemlerde gerek görsel gerekse yazılı basında, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün yeni stadlarının yapım aşamasında geçici bir süreliğine de olsa maçlarını Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerine dair talepleri olduğu konuşulmaktadır.


Ali Sami Yen stadımızdan ayrılacak olmamızın acısını içimizde tutarak 15 senedir özlemle ve gururla beklediğimiz yeni mabedimizin daha sevincini bizler tam yaşayamamışken, başka takımların bu stadda hangi şartta ve hangi sebepte olursa olsun lig maçları yapma ihtimali ben ve benim gibi binlerce Galatasaray taraftarını huzursuz etmektedir. Bu tür istek ve uygulama taraftarlarımız tarafından kesinlikle kabul edilemez.


Gerekli açıklamaların derhal yapılmasını rica ederim.


isim:

soyisim:"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0