IWBF Champions Cup | Rakip Fundosa..

Şampiyonlar Ligi finallerine ev sahipliği yapan Engelsiz Aslanlar, organizasyonun ilk iki gününde üç maçta üç galibiyete imza atarak, grubunu namağlup lider tamamladı ve adını yarı finale yazdırdı. Sinan Erdem ve Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda takımımız bugün yarı final karşılaşmasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 17:30'da İspanyol temsilcisi Fundosa Group ile karşılaşacak. Sedat İncesu'nun öğrencileri bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde adını finale yazdıracak. Karşılaşmanın biletleri ücretsiz.. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma sonrasında saat 8'de oynanacak olan Galatasaray Medical Park - Tofaş karşıalşması için salonun önünden Abdi İpekçi Spor Salonu'na otobüsler kaldırılacak.

Dipnot: İspanyol taraftarlar sayı olarak fazla olmasa da, yanlarında getirdikleri korna ve sirenlerle birlikte rakip takım üzerine baskı kurma konusunda iki gündür oldukça başarılı oldular. Kendi evimizde deplasman yaşamamak için taraftarlarımızın bu maça ilgi göstermesi gerekiyor. Biletlerin ücretsiz olduğu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yolunda Engelsiz Aslanların engel tanımadığını belirtelim. Sizde bu güneşli Cumartesi gününde engel tanımayın. Sinan Erdem Spor Salonu'na gelin ve takımımızın yanında olun..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0