IWBF Champions Cup | Yarı finaldeyiz..

Şampiyonlar Ligi finallerine ev sahipliği yapan Galatasaray TSB takımı organizasyonun ikinci gününde oynadığı ilk maçında Elecom Sport Roma karşısında sahadan 97-59'luk skorla galip ayrıldı ve grubunu namağlup tamamlayarak yarı finale yükseldi. Turnuvanın ilk gününde (dün) oynadığı iki karşılaşmadan da galip ayrılan takımımız bu sonuçla birlikte grubunu lider bitirme başarısını gösterdi ve B Grubu'nun ikincisi ile bugün saat 17:30'da yarı final maçına çıkacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanılacak olan karşılaşmanın biletlerinin ücretsiz olduğunu hatırlatalım ve tüm taraftarlarımızı beklediğimizi yeniden dile getirelim.

Karşılaşma boyunca üstünlüğünü elden bırakmayan Engelsiz Aslanlar'da dört oyuncumuz çift hanelere çıkarken, 38 yaşındaki Polonyalı oyuncumuz Piotr Luszynski 23 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Tecrübeli oyuncuya en büyük destek 22 sayı ile oynayan Matheus Filipski'den gelirken, Tristian Knowles attığı 19 sayı ile hücumda önemli bir rol oynayan isim oldu. Çift hanelere çıkan diğer oyuncumuz 12 sayı ile kaptanımız Özgür Gürbulak oldu. Takımımız bugün günün ikinci maçında yarı final turunda Fundosa - Saint Luca karşılaşmasının galibi ile oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0