Kombine satışları başlıyor..

Sezonun sona ermesine bir hafta kala yeni sezon öncesi kombine kart fiyatları ve yenileme/genel satış tarihleri resmi sitemiz tarafından açıklandı. Online olarak satışının da gerçekleştirilebileceği kombine satışlarında bu sezon mevcut kombine sahiplerimiz 10 Mayıs tarihinden itibaren kombinelerini yenileyebilecekler. 27 Mayıs'a kadar gerçekleşecek olan kombine yenileme döneminin ardından 28 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında da koltuk değiştirme hakkı tanınacak. 12 Haziran tarihinde ise kombineler genel satışa çıkacak.

Bu sezon kombine sahibi olan ve gelecek sezon için kombine yenilemek isteyen taraftarlarımıza %10 indirim yapılırken, Galatasaray Bonus kullanan taraftarlarımız da %10 indirimden yararlanacak. Öğrenci indirimi ise sadece genel satışta uygulanacak ve öğrenci kombineleri için uygun görülen bloklarda kendilerine %30 indirim uygulanacak. Galatasaray Bonus sahiplerinin sahip olduğu indirim hakkının yanı sıra kendilerine 12 taksit imkanı sağlanacak.

Kombine satışları online olarak www.gucumuzsizsiniz.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

2 yorum:

  1. Öğrenci kombineleri hangi tribünden olucak bilgi var mı acaba elinizde? Ve Gs Bonusla birlikte toplamda %40 indirim olucak sanırım. Doğru mudur ?

    YanıtlaSil
  2. Kale arkaları, üst kat deniliyor şuan için.. Evet, toplamda %40'lık bir indirim + 12 taksit söz konusu.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0