Bayanlarda Türkiye Kupası programı belli oldu.

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nde sezon sona ererken, milli takımımızın oynadığı elemeler nedeniyle Teledünya Türkiye Kupası maçları oynanamamıştı. Filenin Sultanlarının elemelerde büyük bir başarıya imza atarak Londra 2012 vizesini almalarının ardından ligimizde eksik kalan son organizasyonun startı verildi. Sezonu dördüncü sırada tamamlayarak ligde play-offlarda yarı finalde Eczacıbaşı Vitra'ya elenmekten kurtulamayan Galatasaray kadın voleybol takımı Türkiye Kupası'nda yarı finalde lig şampiyonu Fenerbahçe Universal ile karşılaşacak.

 11-13 Mayıs tarihleri arasında Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmaların ardından Galatasaray kadın voleybol takımı yarı finalde rakibine üstünlük kurması halinde Eczacıbaşı Vitra - Vakıfbank Türk Telekom eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Turnuvanın maç programı şu şekilde;

11 Mayıs, 18:00 | Galatasaray - FB Universal
11 Mayıs, 20:00 | Eczacıbaşı Vitra - Vakıfbank TT
13 Mayıs, 18:00 | Final

1 yorum:

  1. İlk 4 takımın diğer takımlarla arasında o kadar çok fark var ki, Galatasaray'ın aslında FB-VTT-Ecz. ayarında bir takım olmadığı gözden kaçıyor galiba. Yamamay'a finalde kaybetmeseydik çok başarılı bir sezon geçecekti ama Türkiye'de ligde de kupada da yarı finalde elenmek ne başarısızlık ne başarı, sadece olağan durum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0