Orkun Darnel: Şampiyonlar Ligi çok önemli bir organizasyon..

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez mücadele ettiği CEV Kupası'nda final oynayarak tarih yazan Galatasaray kadın voleybol takımı, yeni sezonda da wild-card alarak Avrupa'nın bir numaralı voleybol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Bugün CEV tarafından yapılan resmi açıklamada wild-card ile davet edilen 9 takım arasında yer alan Galatasaray kadın voleybol takımının şube sorumlusu Orkun Darnel konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir organizasyonda olduğumuzu dile getiren Orkun Darnel, ayrıca transferlerle ilgili de bilgi verdi. Orkun Darnel'in tüm açıklamaları şu şekilde...


"Şampiyonlar Ligi gerçekten çok keyifli, üst düzey bir organizasyon. Takım olarak hepimiz bunun heyecanını yaşıyoruz. Bu organizasyonda yer alacağımız için çok heyecanlıyız. Biz zaten takımımızı Şampiyonlar Ligi seviyesinde kuruyorduk. Bitirmek üzere olduğumuz iki önemli transferimiz var. Belki bir iki hamle daha yapabiliriz. Transferlerimiz açıklandığında zaten herkes takımımızın seviyesini görür.

Bir kutuplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Biz Türkiye'den 4. takım olabilmek için başvurumuzu yaptık. CEV ise Türkiye'ye yine 3 takım hakkı tanıdı ve bize ''wild card'' verdi. Fenerbahçe Universal'in neden tercih edilmediğiyle ilgili hiçbir fikrim yok. Özellikle voleybolda bizim Fenerbahçe ile iyi ilişkilerimiz var."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0