Cenk Akyol resmen Galatasaray Medical Park'ta..

Yeni sezon öncesinde başantrenörlük koltuğuna Ergin Ataman'ı getiren ve yeni bir yapılanmaya giren Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı sezonun ikinci transferine imza attı. Daha önce yerli oyuncu rotasyonunu Engin Atsür ile güçlendiren takımımız geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen milli oyuncu Cenk Akyol ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Beko Basketbol Ligi finalisti olarak sezonu noktalayan lacivert-beyazlı ekibin forması altında geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan Cenk Akyol bu karşılaşmalarda maç başına 15.1 dakika sahada kalırken istatistik hanesine 6.8 sayı - 1.6 ribaund - 1.1 asist ve 0.7 top çalma yazdırmayı başardı. Anadolu Efes forması altında THY Euroleague'de de mücadele eden tecrübeli kısa forvet burada da forma giydiği 16 karşılaşmada maç başına 14.3 dakika sahada kaldı. Maç başına 4.7 sayı - 2 ribaund - 0.5 asist ve 0.6 top çalma istatistiklerini hanesine yazdıran Cenk Akyol kariyerinde daha önce Galatasaray Café Crown ve Avellino takımlarında kiralık olarak oynadı. Efes Pilsen altyapısından yetişen 25 yaşındaki Cenk Akyol forvet pozisyonunda oynuyor.

Cenk Akyol'a hoşgeldin diyor ve Galatasaray Medical Park forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0