Haydi Potanın Perileri, göster gücünü dünyaya!

Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak FIBA tarafından düzenlenen Olimpiyat Elemeleri'ne katılmaya hak kazanan A Milli Bayan Basketbol Takımımız (namı diğer Potanın Perileri) bu akşam sahaya çıkacak. Ankara'da düzenlenecek olan elemelerde Porto Riko ve Japonya ile birlikte aynı grupta yer alacak olan takımımız grubunu ilk iki sırada bitirmesi halinde adını çeyrek finale yazdırmayı başarak ve Londra 2012 Olimpiyatları'na bir adım daha yaklaşacak. Ceyhun Yıldızoğlu ve öğrencileri Olimpiyat Elemeleri'nin ilk maçında bugün saat 19:00'da Porto Riko ile karşılaşacak.

25 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşecek olan ve Ankara Spor Salonu'nda oynanacak olan 2012 Londra Olimpiyatları Eleme maçlarına katılan 12 takım turnuvanın statüsü gereğince üçerli halde dört gruba ayrıldı. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan sekiz takım adını çeyrek finale yazdırırken, çeyrek finalde rakiplerini mağlup ederek yarı finale yükselen dört takım Londra Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanacak. Beş takımın vize bileti alacağı organizasyonda son bilet ise çeyrek finalde elenen dört takım arasında oynanacak olan klasman maçlarıyla sahibini bulacak.

2012 Londra Olimpiyatları'na katılmak için mücadele edecek olan takımlar şu şekilde; Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hırvatistan, Japonya, Kanada, Güney Kore, Mali, Mozambik, Porto Riko, Türkiye ve Yeni Zelanda 

Haydi Potanın Perileri, göster gücünü dünyaya, bekle bizi Londra!

1 yorum:

  1. Tuğçe Canıtez... Birisi bu kızı transfer edeceğimizi söylesin lütfen. Allah aşkına kaçırmayalım. Selçuk İnan etkisi yapar bayan basketbola

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0