İsmet Kır: Bize tekme, tokat saldırmaya kalktılar.

Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere yola çıkan ve Bolu'da yemek molası veren Genç Erkek/Bayan takımımız bildiğiniz üzere yaklaşık 70 kişilik Fenerbahçeli taraftar (!) grubunun saldırısına uğramıştı. Taraftarlığın nefret, holiganizm ve çocuk yaştaki sporculara saldırmak olarak bilen kişiler hakkında fazla yorum yapmaya gerek yok. Keza ne insanlıktan, ne de adamlıktan nasibini aldıklarını düşünmüyoruz. Yaşanan olay sonrasında Galatasaray voleybol altyapı koordinatörü İsmet Kır açıklamalarda bulundu. Efsanevi oyuncumuzun açıklamaları olayın vahimliğini ortaya koyuyor. Efsanevi oyuncumuz İsmet Kır'ın olaylarla ilgili olarak tüm açıklamaları şu şekilde...
"Saat 14:00 civarında yemek yiyorduk. Bayan Genç Takımı ve Erkek Genç Takımı vardı. Yemek yediğimiz yere iki tane otobüs geldi ve içeri girdiler. Üzerimizde tabii Galatasaray forması ve eşorfmanı vardı. İçeri giren kişiler bizi görünce tacize başladılar. Bütün grup olduğu gibi içeri girince sopalar, çatallar, bıçaklar, bardaklarla ne varsa saldırmaya başladılar. Allahtan çocukları 5 antrenör arkadaşımla koruma altına aldık. Bize tekme, tokat saldırdılar. Şunu söylüyorum; ucuz atlatılmış bir şey. Yaralanan yok ancak bizim bazı antrenör arkadaşlarda darp var. Oyuncularımızda bir şey bulunmuyor."
Dün rakip takımın taraftarlarına benzeyen mahlukatlar tarafından saldırıya uğrayan tüm ekibimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür olayların tekrarının veya daha büyüğünün yaşanmamasını umut ediyoruz. Bu arada Ali Sami Yen'de oynanacak her derbi öncesi dostluk ve fair-playden bahsedenlerin, bu olay karşısında kafalarını kuma gömmeleri bizce çok manidar. Ya sizce?

1 yorum:

  1. Olayın vehameti ve rezilliği kelimelerle tarif edilemeyecek boyutta. Ancak o formayı giyen başka kişilerin kınamak yerine "ama sizin taraftarlarınız da U-17 maçında sahaya girip fb'li futbolcuları dövmüştü" dibi bir karşı sav getirmeleri bence daha da büyük rezillik...Ama şaşırmamak gerek o kafadan bu tepki gayet normal!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0