Lütfi Arıboğan basketbol şubesinin başına geçmeye hazırlanıyor..

Sezon ortasında basketbol şube sorumlusu Hakan Üstünberk'in görevini bırakması sonucunda bir süredir takım ve idari menajerler tarafından yönetilen Galatasaray basketbol şubesinde yeni sezon öncesinde idari yapılanma gerçekleşiyor. Başarılı sayılabilecek bir sezon geçiren Galatasaray Medical Park basketbol şubesinde yeni sezonda idari yapıda en yetkili isim olarak Galatasaray'ın eski basketbolcularından Lütfi Arıboğan'ın göreve getirilmesi bekleniyor.


1961 doğumlu olan Lütfi Arıboğan, basketbol kariyerinde daha önce Efes Pilsen, Galatasaray ve Ülkerspor'da forma giydi. Galatasaray forması altında 7 sezon forma giyen Lütfi Arıboğan, Milli takımda da en çok forma giyen isimler arasında yer alıyor. Basketbolu bıraktıktan sonra sekiz yıl boyunca Ülkerspor'da şube yöneticiliği yapan Arıboğan, yaşanan şike olayları nedeniyle istifa eden Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetiminde yer aldı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanvekilliği yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0