Üstüste 6.şampiyonluk geliyor..

TSB Süper Ligi'nde normal sezonu yenilgisiz olarak lider bitiren Galatasaray TSB takımı, play-off yarı final serisinde de İzmir BŞB'i çok rahat geçerek adını finale yazdırmıştı. Kurulduğu günden bugüne, katıldığı tüm yerel organizasyonlarda şampiyonluk başarısı yaşayan Engelsiz Aslanlar, final serisinde ezeli ve tek rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak. Normal sezonda rakibini iki kez mağlup ettiği için final serisine 1-0 önde başlayacak olan Sedat İncesu'nun öğrencileri, günaşırı formatında oynanacak olan final karşılaşmalarında rakibi karşısında 2 galibiyet alması halinde TSB Süper Ligi'nde üstüste 6.kez şampiyonluk sevincini yaşayacak.

Engelsiz Aslanlar şampiyonluk yolunda en büyük rakibi ve her sene finalde karşılaştığı ezeli rakibi olan Beşiktaş ile final serisinin ilk maçına 5 Haziran Salı günü saat 16:00'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda çıkacak. Rakibi karşısında normal sezonda iki kez sahadan galibiyetle ayrılan takımımız ilk maçı kazanması halinde, 6 Haziran Çarşamba günü yine aynı saatte şampiyonluk için sahaya çıkacak. Serinin uzaması halinde, üçüncü karşılaşma 7 Haziran Perşembe günü saat 18:00'de yine Ahmet Cömert SS'da oynanacak. Serinin dördüncü maça taşınması durumunda ise karşılaşma 9 Haziran Cumartesi günü saat 15:00'te oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0