Murat Özyer idari menajer olarak dönüyor..

 
Galatasaray basketbol şubesinde idari ve teknik heyet belirsizliği devam ederken, atılımlar devam ediyor. Sportif menajer koltuğuna Lütfi Arıboğan’ı getiren kulübümüz, basketbol şubesinde de idari menajerlik pozisyonuna kulübümüzde bir dönem antrenörlük yapan Murat Özyer’i getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Ted Kolejliler’i çalıştıran Murat Özyer, sezon sonunda Ankara temsilcisi ile şampiyonluk yaşamış ve Beko Basketbol Ligi’ne yükselmeye hak kazanmıştı. İdari menajer olarak göreve getirilmesi beklenen Murat Özyer’in hem erkek, hem kadın takımdan sorumlu olması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde kadın basketbol takımımızın efsanevi oyuncusu Derya Özyer’in (Kaptan-ı Derya) yeni sezonda Galatasaray kadın basketbol takımının yardımcı antrenörü olarak görev yapacağı açıklanmıştı. 

Galatasaray basketbol şubesinde yeni sezon öncesi idari yapının şu şekilde olması bekleniyor; Lütfi Arıboğan – Murat Özyer – Erman Kunter (Ergin Ataman) / Ekrem Memnun

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0