Ali Dürüst: Melo'ya maksimum teklifimizi ilettik, karar kendisinin..

Yeni sezon hazırlıklarını Florya'da yaptığı çalışmalarla sürdüren Galatasarayımızda ikinci başkanımız Ali Dürüst gündeme ve transferlere dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray Televizyonu'na konuşan ikinci başkanımız Ali Dürüst özellikle Felipe Melo konusunda yetkili bir isim olarak hem yaşanılanları anlattı, hemde teklifimizi dile getirdi. Takım olarak kendisini istediğimizi belirten Ali Dürüst, oyuncuya 5 yıllık kontrat önerdiğimizi ve kulüp açısından maksimum kontrat olduğunu dile getirirken, kararı oyuncunun kendisinin vereceğini dile getirdi. Ali Dürüst'ün transferler hakkında ve kamp dönemi hakkındaki tüm açıklamaları şu şekilde..

"Şampiyon bir kadromuz var ve bu şampiyon kadroya takviyeler yaptık. Takımımız daha da güçlendi, transferler devam ediyor. Felipe Melo transferini ben iç transfer olarak görüyorum. Ancak birşeyi açıklamak gerekiyor. Geçen sene hocamızın raporu doğrultusunda hepimiz Melo'nun riskleri olmasına rağmen bu transfere sıcak baktık. Felipe Melo için bir opsiyonumuz vardı. Biz kendisiyle oturduk, konuştuk. Kulübüyle de görüşmelerimiz devam ediyor. Melo'ya 3+1+1 olmak üzere 5 senelik bir kontrat öneriyoruz. Geçen seneki kontratıyla karşılaştırmamak gerekiyor. Ödeyeceğimiz bonservis bedeli Galatasaray için geri alınmayacak bir bedeldir, biz bunu da göze alıyoruz. Biz bunlara rağmen fedakarlık yapıp, oyuncuya bize göre hakettiği bir teklifte bulunduk. Karar kendisinindir. Bizim uzun görüşmeler sonucunda böyle bir teklifle onları karşı karşıya bıraktık. Şimdi onlar karar verecek.  Biz geçen sene risk faktörüne rağmen Melo'yu istediğimizi belirttik. 5 senelik bir kontrat teklif ediyoruz. Biz kendisine güveniyoruz, istiyoruz ancak kulübün bir takım şartları var. Biz kendimize göre maksimum teklifimizi yaptık. Artık bundan sonra karar kendisinin, çünkü kendi hayatına ona göre şekil verecek. Artık Melo'dan haber bekliyoruz. Kimsenin endişesi olmasın, burada esas olan Galatasaray'ın çıkarlarıdır ve biz bunun farkındayız.

Danny gelecek vaadeden, ileride de bize her türlü hizmet edecek bir oyuncu. Umut'u zaten antremanlarda görüyoruz, kalitesiyle kendisi ispat etmiş, tecrübeli bir oyuncumuz. Hamit ile olan görüşmelerimiz devam ediyordu, kendisi tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Burak'ın transfer süreci biraz sancılı geçmiş olabilir ama şimdi herkes memnun. Kendisi milli oyuncu, Türkiye'nin oyuncusudur. Güzel bir rekabet var şuanda, elbette bu rekabetten güzel bir sonuç çıkacak. Telaşımız yok, acelemiz yok. Melo transferi gündemde, onunla ilgili açıklamamızı da yaptık. Bundan sonra kalan günlerde transfer çalışmalarımız devam edecek.

Kamp dönemini burada geçirip, maçlarla devam edeceğiz. Avusturya'nın ardından burası ikinci kampımız olacak. Şampiyonlar Ligi bizim özlem duyduğumuz ama başarılı olduğumuz bir platform. Şampiyon takıma takviye yaptık. Türkiye'de elbette hedefimiz şampiyonluk fakat burada da ciddi rakipler var. Diğer takımlar iyi transferler yaptılar.  Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz ilk etapta gruplardan çıkmak, sonrasında hakettiğimiz yere kadar ilerleyeceğiz. Daha keyifli, geçen seneki gibi futbol sahasına başka etkileri olmayan bir lig olmasını temenni ediyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0