Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davulu...

Şike soruşturmasında gururlanmamızı ve onurlanmamızı sağlayan kulübümüz bu konuya pek fazla müdahil olmasa da birilerinin kendilerine sataşmasının ardından gerekli cevapları vermişti. Son olarak başkan yardımcımız Adnan Öztürk kamu spotu kullanarak cevap verirken, dün birileri aylar sonra konuşmaya çalışırken (ne dediğini kendisi de bilmiyor ama) resmi site aracılığıyla gerekli cevap yine suratına tokat vururcasına verildi. "Şike yaptıysak kulübümüz için yaptık" gibi bir açıklama yapma cüretini gösteren, Galatasaray'ın başarısıyla birlikte rahatsız olan ve hazımsızlık gösteren sözde ezeli rakip, ebedi dost (!) malum takım başkanına verilen cevaba dair söylenecek tek bir cümle var; Anlayana sivrisinek saz, anlamaya davulu soksan az!


Soruşturmasının başladığı günden bugüne bu pis oyunlara Galatasaray'ı alet etmeye çalışan zihniyet, öyle bir hale geldi ki bir süre sonra mahkeme salonlarında savunmalarında Galatasaray maçlarını bile izledi. Dervişin fikri neyse, zikri öyle olurmuş diye boşuna söylememiş atalarımız; son derece haklıymışlar. Kendi pisliklerinde boğulurken yanına başkalarını da çeken, aklı sıra diğer takımları da tehdit ederken kendi pisliğini temizlemek yerine bu pisliği başkalarına da sıçratmak istemesine karşın başarılı olamadı. Binlerce sayfa delilleri "saçmalık" olarak yorumlayan zihniyetin, aklı sıra delil olarak yazılan gazete haberine yer vermeyi başarıyor. İnsanları alenen kandıran birisinin söylediklerini pek fazla ciddiye almamak gerekirken, akılları sıra Galatasaray'a laf atma cüretini göstermeleri de ayrı bir durum. Akılları sıra insanları tehdit eden, baskı unsurunu kullanarak başarıya ulaşmaya çalışan birilerine Galatasaray YK olarak verilen cevap daha ağır olamazdı.

"Aziz Yıldırım’ın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu açıklamalarını ibretle izledik.

Yüz yıllık dostumuz Fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde böylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.

Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.

Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0