FCN Blog'dan yenilikler..

2011 Turkcell Blog Ödülleri'nde en iyi spor blogu kapsamında üçüncülük ödülünü alan FCN Blog yeni sezonda da kaliteli bir yayın anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor. Galatasarayımızın hemen hemen tüm branşlarına yer vermeye çalıştığımız sayfamızda yeni yayın dönemi öncesinde bir takım yenilikler gerçekleştirdik. Bu kapsamda blogumuza yeni ekip arkadaşlarımız katılırken, geçen sene sürdürdüğümüz uygulamaların devamının sağlanması konusunda çalışmalarımız devam ediyor.

FCN Blog ekibi olarak yeni sezon öncesinde hem yazar kadromuzu güçlendirmek, hemde bloga farklı konseptler ekleme kararı almıştık. Bu doğrultuda ekibe bazı yazar arkadaşlarımızı dahil ettik. Galatasaray'ın efsanelerini her hafta sizler için kaleme alacak ve bizlere Galatasaray adına nostalji yaşatacak olan Hikmet Cilli, futbol takımımızın maçlarının analizi ve sistem/taktik ağırlıklı yazılarıyla Galatasaray.to platformunun değerli yöneticisi ve kulüp üyemiz M. Yasin Çakmak, takımımızın oynayacağı tüm karşılaşmalar öncesinde istatistiksel, değerlendirme ve taraftar gözünden analizleriyle aramızda olacak olan Özlem Kaya, basketbol şubemizin oynadığı tüm maçlar öncesi ve sonrasında değerlendirme, analiz yazılarının yanı sıra röportajlarından sorumlu olacak olan Yasin Tuğcu ve son olarak A2 takımımızla ilgili maç ve oyuncu analizleriyle blogumuzda yer alacak olan Anıl Soydan yeni yayın döneminde FCN Blog bünyesinde yer alacak olan yeni yazar arkadaşlarımız.

Geçtiğimiz sezon blogumuzda karşılaşmaların istatistiksel analizlerini kaleme alan Aslıhan Engin, voleybol takımımıza dair maç ve genel değerlendirme yazılarıyla Begüm Tokuyucu, ligde oynanılan karşılaşmalara feminen bir kadın gözüyle bakarak farklı bir bakış açısı getiren Merve Fettahoğlu, takımımızın oynadığı karşılaşmalar sonrasında 'üçleme' başlığıyla haftanın 3 ana başlığı kapsamında değerlendirme yapan değerli konuk yazarımız Burak Eren yeni yayın döneminde bizimle birlikte olacak.

Tüm bunların yanı sıra FCN Blog ekibi olarak yepyeni bir konsept ile karşınızda olacağız. Galatasarayımızda bir ay boyunca yaşanan gelişmeleri, önemli olayları Kare As konseptiyle birlikte çok değerli isimlere yer vereceğiz. Ayda bir olarak yayınlanacak olan köşemizde PCLion blogunun sahibi olan ve aynı zamanda Eurosport yazarlarından Uğur Karakullukçu, Galatasaray Dergisi ve resmi sitesi editörlerinden Atahan Altınordu, Alman spor sitesi Spox'un editörlerinden Fatih Demireli ve Tardini Büfe blogunun sahibi olan ve aynı zamanda da Eurosport yazarlarından Emre Özcan bu projede bizlerle yer alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0