Galatasaray Medical Park'tan transfer harekatı..

Yeni sezon öncesinde Lütfi Arıboğan - Murat Özyer ve Ergin Ataman idari yapılanmasıyla yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray Medical Park'ta yerli transfer büyük ölçüde tammalanırken, yabancı transferde harekat devam ediyor. Daha önce görüştüğü bir çok oyuncu ile imza aşamasına gelen fakat oyuncu tercihleri nedeniyle imzayı attıramayan Galatasaray Medical Park ses getirecek transferlere imza atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon CSKA Moskova forması giyen Jamont Gordon, Unics Kazan forması giyen Henry Domercant ve Tofaş forması giyen Bradley Buckman ile görüşmelerini sürdüren takımımızın kısa süre içerisinde yabancı oyuncu transferlerini tamamlaması bekleniyor.

Bu sezon mücadele ettiği tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında transfer harekatı devam ediyor. Gerek yerli, gerek yabancı basketbol sitelerinde de çıkan haberler doğrultusunda oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdiğimiz gerçek. Takım kadrosunda yerli rotasyonu hemen hemen tamamlayan erkek basketbol takımımız yabancı transferde de kadrodan ayrılan oyuncuların yerlerini doldurmaya çalışıyor. Jaka Lakovic ve Josh Shipp'in durumları belirsizliğini korurken hem kısa, hem uzun rotasyonda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Jamont Gordon, Henry Domercant gibi Avrupa'nın önemli kısa oyuncularının yanı sıra son iki sezondur ligimizde forma giyen Amerikalı uzun oyuncu Bradley Buckman transfer listesinde yer alan ve imzaya en yakın oyuncu olarak görünüyor. Tofaş ile buy-out konusunda görüşmeler devam ederken, pota altında görev yapan Amerikalı oyuncunun yanı sıra geçtiğimiz sezon Olympiakos ile müthiş bir sezon geçiren Joey Dorsey, Partizan forması altında mücadele eden Milan Macvan ve Real Madrid'de sakatlığı sebebiyle fazla süre bulamayan Novica Velickovic isimlerinin de geçtiğini belirtelim. Avrupa basketboluna hakimiyeti ve yakınlığı ile bilinen Sportando Basket sitesinin haberine göre 2 yıllığına 2.8 milyon dolar bedelle Jamont Gordon ile anlaşma sağlayan takımımız, Henry Domercant ise iki yıllığına toplamda 2.5 milyon dolara anlaşma sağladığını iddia ediyordu. Domercant konusunda Rusya ekibi Unics Kazan ile bir takım buy-out problemleri yaşanıyor, sözleşmesinde yer alan özel bir maddenin kullanımıyla ilgili.
Daha önce yıldız oyuncular David Hawkins, Kostas Kaimakoglou, Nik-Caner Medley ve Sofoklis Schortsanitis gibi isimlerle görüşen Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı bu oyuncuların başka takımlara imza atması nedeniyle transferleri tamamlayamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0