Hazırlık Maçı | Rahat, arzulu ve gollü..

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Florya’da sürdüren Galatasarayımız, bu sabah antremanında İstanbulspor ile hazırlık maçında karşılaştı. Avusturya’da yaşanılan prosedürler nedeniyle sadece bir hazırlık maçı yapabilen, Endonezya kampının iptalinin ardından yeni bir maç programı ayarlamaya çalışan Fatih Terim ve kurmayları bu sabah hazırlık maçında takımı test etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanılan karşılaşmada takımımız Çağlar, Hamit (penaltı), Sercan x2, Aydın’ın golleriyle sahadan 5-0’lık sonuçla galip ayrıldı.

Takımımız karşılaşmanın ilk yarısına Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Çağlar, Hamit, Selçuk, Yekta Emre, Umut, Necati ilk onbiri ile çıkarken ilk yarı rakibi karşısında 14.dakikada Çağlar ve 43.dakikada Hamit'in penaltı golüyle 2-0 üstünlükle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına bambaşka bir onbir ile çıkan takımımızda Ufuk, Sabri, Danny, Ceyhun, Hakan, Riera, Engin, Culio, Aydın, Baros ve Sercan sahada yer aldı. Rakibi karşısında ikinci yarının hemen başında Sercan'ın golleriyle farkı dörde çıkartan takımımızda son sözü Aydın söyledi ve maçın skorunu belirledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0