Kamp kadrosu ve yolcular belli oldu..

Sezonun ilk kampı için bugün Avusturya'nın yolunu tutan Süper Lig ve Süper Final şampiyonu Galatasarayımızda teknik direktör Fatih Terim tarafından kamp kadrosu açıklandı. Sezonun ilk kamp turunda iki hazırlık maçı yapacak olan takımımızda Kazım, Pino, Serkan ve Mehmet kamp kadrosuna alınmazken kendilerine de kulüp bulmaları tebliğ edildi. Bunun yanı sıra sağ ayak serçe parmağındaki sakatlık nedeniyle İstanbul'da kalacak olan Yiğit Gökoğlan'ın dışında, teknik heyet tarafından izinli olan Engin Baytar, Selçuk İnan, Danny Nounkeu, Emmanuel Eboue, Fernando Muslera, Johan Elmander ve Milan Baros kamp kadrosunda yer almıyor.

Yeni sezonda şampiyon ünvanını korumak ve Avrupa'da eski günlerine dönmek isteyen Galatasarayımızda sezonun ilk kampını Avusturya'nın Bad-Haring bölgesinde gerçekleştirecek. 15 Temmuz'a kadar burada hazırlıklarını sürdürecek olan takımımız iki hazırlık maçı oynayacak. Özel uçakla bugün Münih'e hareket eden takımımız, daha sonra karayoluyla kamp yapacağı otele yerleşecek. Altyapıdan sadece üç oyuncuyu yeni sezon öncesi kampa götürme kararı alan teknik direktörümüz Fatih Terim, aynı zamanda dört oyuncuyu kamp kadrosunun dışında bırakarak kendilerini birnevi transfer listesine koydu. 

Sezon sonunda milli takıma katılan Engin Baytar ve Selçuk İnan teknik heyet tarafından izinli oldukları için 10 Temmuz'da takıma katılacaklar. Yol izni olan Danny Nounkeu ve Emmanuel Eboue'nin de aynı tarihlerde takıma katılacağını belirtelim. Sezon sona erdikten sonra İsveç milli takımıyla Euro 2012'de mücadele eden Johan Elmander ve Uruguay milli takımı ile Güney Amerika elemelerinde boy gösteren Fernando Muslera teknik heyetten izinli olarak 11 Temmuz tarihinde takıma katılacak. Euro2012'de çeyrek final oynayan Çek Cumhuriyeti'nin kadrosunda yer alan Milan Baros'un teknik heyetten izinli olarak 17 Temmuz'da takıma katılması bekleniyor. İzinli olan sekiz oyuncumuzdan yoksun olarak Avusturya'nın yolunu tutan takımımızda kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

Ufuk Ceylan, Eray İşcan
Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Semih Kaya, Çağlar Birinci, Hakan Balta
Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Albert Riera, Aydın Yılmaz, Mertan Caner Öztürk, Emre Çolak
Berk İsmail Ünsal, Sercan Yıldırım, Necati Ateş, Umut Bulut

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0