Necati Ateş'in sözleşmesi uzatıldı.

Şampiyon olarak tamamladığımız sezonun devre arasında Antalyaspor'dan transfer ettiğimiz Necati Ateş'in sözleşmesi uzatıldı. Devre arasında takıma katılmasına rağmen hücum yollarında önemli bir katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, şampiyonluk yolunda takımımız adına 8 kez rakip fileleri havalandırırken, toplamda 13 golle sezonu noktaladı. Galatasaray forması altında ayrıca dört asist yaparak sezonu noktalayan 32 yaşındaki Necati'ye yıllık 1.1 milyon euro ödenirken, kendisine ayrıca maç başı 12.500 euro ödenecek. Necati üç kulvarda başarı için yarışacağımız yeni sezonda 30 resmi karşılaşmada forma giymesi halinde sözleşmesi aynı şartlar altında otomatik olarak bir yıl daha uzatılacak.

1 yorum:

  1. necati, pino, umut bulut, dany, culio, stancu daha ne olsun şampiyonlar ligi finali bekle bizi (: basiretsizlik diz boyu umarım yüzümü kara çıkarır yönetim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0