Nordin Amrabat: Hayallerimi gerçekleştirdim..

Yılan hikayesine dönen bir transfer hikayesiydi, Nordin Amrabat transferi. Uzun süren pazarlıklar ve görüşmeler sonucunda her türlü anlaşma sağlanmış fakat maddi problemler ortaya çıkmıştı. Galatasaray'a gelmek için kendi ücretinden kesintiye gidilmesini istedi, Galatasaray'da oynamak istediği çok açık ortadaydı. Tüm sorunlar halledildi, Nordin Amrabat kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı. Fas milli takımı ile 2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele edecek olan yeni transferimiz Radyospor'da canlı yayın konuğu olarak Özgür Sancar'a bağlandı. Çok mutlu olduğunu dile getiren ve hayallerini gerçekleştirdiğini belirten yıldız oyuncunun tüm açıklamaları şu şekilde...

"Evet gerçekten transferim çok zor oldu; ama çok mutluyum. Transfer gerçekleşemisini sağlayan herkese tek tek teşekkür etmem gerekiyor. Kayserispor Başkanı'na, Süleyman Hurma'ya, teknik direktörümüz Şota Arvaladze'ye, Tüm Galatasaray camiasına beni bu kadar kararlı biçimde transfer etmek istedikleri için..

Şu anda İskoçya'dayım. Fas Milli Takımı'yla Glaskow'dayız. Fas Milli Takımı olarak Londra Olimpiyat Oyunları'nda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Müslüman bir ülkeyiz. Ramazan ayındayız. Allah'ın yardımıyla Fas Milli Takımı'nı çok iyi temsil edeceğiz. Öncelikli hedefimiz ikinci tura çıkabilmek. En iyisini yapacağız. Teknik direktörümüz Fatih Terim'le konuşma şansımız olmadı. Ama teknik direktörümün benden beklentilerinin çok yüksek olduğunun farkındayım. Kendimi buna göre motive ediyorum. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray'ın bana verdiği değerin karşılığını performansımla fazlasıyla vereceğim. Galatasaray'da oynayacağım ilk maçı iple çekiyorum. 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağım. Galatasaray'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Galatasaray'ın fantastik bir taraftarı var. Türk Telekom Arena çok etkileyici bir ortam. Kayserispor'dayken buradaki atmosferi direkt olarak yaşadım. Gerçekten inanılmazdı. Artık Galatasaray'dayım ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Çok iyi futbolculara, çok iyi bir teknik direktöre ve son derece etkileyici bir taraftara sahibiz. En iyisini yapacağız. Şampiyon olmak için savaşacağız. Rakip takımların ne yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Ben sadece takımım Galatasaray'a konsantre oluyorum. Çok çalışıp, tekrar şampiyon olacağız ve Galatasaray'ın ait olduğu yer olan Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağız. Ben kişisel bir hedef gözetmiyorum. Benim hedefim takımımın hedefine bağlı. Önceliğim takımımın parçası olabilmek. Benim başarım takımımım, takımımın başarısı benim başarım olacak. Şampiyon olmak ve bütün ünvanları kazanmak istiyoruz. Alacağımız sonuçlarla taraftarımızı sevindireceğiz.

Burak fantastik bir oyuncu. Geçen sezon Trabzonspor'da 33 gol attı, büyük bir yetenek. Ona sayısız gol pası vermek istiyorum. Umarım vereceğim gol paslarıyla geçen sezon attığından daha fazlasını bu sezon Galatasaray'da atar. Gerçekten çok önemli bir oyuncu.

Transferimde Abdürrahim Albayrak'ın da büyük emeği olduğunu biliyorum. Kendisiyle çok fazla konuşma şansı elde edemedim. Kısa bir konuşmamız oldu. Ama Türkiye'ye döndükten sonra bol bol konuşma şansımız olacak. Kendisine ve bütün Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum. Galatasaray'da herkesle tanışmak, konuşmak istiyorum. Hayalimi gerçekleştirip, Galatasaray'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum.

Şampiyonlar Ligi'nde oynacak olmak beni çok heyecanladırıyor. Bana göre dünyanın en önemli organizasyonu. Galatasaray'la birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmaktar dolayı çok mutluyum. En iyisini yapacağız ve gidebildiğimiz kadar ileriye gideceğiz. Orta düzeyde takımlar çıkarsa elbette geçeriz; ama Real Madrid, AC Milan gibi takımlar çıkarsa işimiz zor olur. Fakat ne olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0