Yeni sezon formalarımız hakkında Nurettin Kantarelli'den açıklamalar..

Galatasaray Pazarlama AŞ CEO'su Nurettin Kantarelli'den yeni sezon formalarımız hakkında açıklamalar geldi. Nurettin Kantarelli yeni sezon ürünlerinin Galatasaray Store'larda satışta olduğunu belirtirken, taraftarların özellikle sorduğu 'Türk bayrağı neden formalarda yok?' sorusuna da cevap verdi. Yeni sezon formalarının yanı sıra, yeni sezonda kullanacağımız fontlar hakkında da bilgiler veren Nurettin Kantarelli'nin kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde..

"Şuan satışta bulunan formalarımız yaklaşık 4 ay evvel üretime girmişti ve o zaman bayraklı olarak üretilmeleri doğru olmazdı. Gelen formalarla birlikte taraftarın kendisinin de uygulayabileceği bir Ay-Yıldız modeli düşünüldü, formalar hazırlandı. Ancak bu Ay-Yıldız konusunda sorun yaşanabileceğini düşündüğümüz için dağıtım yapmadık. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor ve taraftarlarımız en geç 2-3 hafta içerisinde Ay-Yıldızlarını ücretsiz olarak bastırabilecek. Dileyen taraftarlarımıza da Ay-Yıldız gönderilecek.

Gelecek olan formalarımıza Ay-Yıldız uygulanmış olarak gelecek. Amacımız bir an evvel formalarımızı taraftarlarımıza sunmaktı, bu nedenle böyle bir problem yaşandı. Bu gayretimiz sırasında yaşanılan aksaklıklar için özür dileriz.

Parçalı formamızda yaka olduğu için (aynı zamanda iki farklı kumaş, ortada dikiş var) ortasında pat var. Bu nedenle bayrak ortaya uygulanamıyor. Bu nedenle bayrağımızı Nike logosunun üzerine koymak zorunda kaldık.

Bu sezon fontlarımız değişmeyecek, aynı fontları kullanmaya devam edeceğiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0