Ergin Ataman: FIBA'nın kararını bekliyoruz.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman, son günlerde oldukça spekülasyon konusu olan Henry Domercant transferine dair Eurosport Türkiye'ye açıklamalarda bulundu. Unics Kazan'da forma giyen tecrübeli yıldız için sözleşmesinde yazan bir maddeden dolayı bonservis sorunu yaşanırken, konu geçtiğimiz hafta FIBA'ya taşınmıştı. Unics Kazan ikinci başkanı Stanislav Eremin, geçtiğimiz günlerde Rus basınına açıklamalarda bulunarak yıldız oyuncunun sözleşmesi devam ederken başka bir kulübe imza attığını ve kurallara uymadığını dile getirmişti. Bu iddialara yanıt olarak Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde..
Benim konuyla ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Domercant konusu FIBA’ya taşındı, onların kararını bekliyoruz. Bonservisine 150 bin dolar ödemeyi kabul ettik. Kulübüyle de anlaşma sağlandığında Domercant bizim oyuncumuz olacak. Rus basınında çıkan haberler Unics Kazan ile Domercant’in arasında yaşananların bir sonucu. Bununla Galatasaray’ın bir ilgisi bulunmuyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0