Futbolsever.com sponsorluğunda ödüllü yarışma..

Futbolu sevmek, yuvarlanan o meşin yuvarlağın peşinden gitmek, bir tıkla dünyanın futbolunu takip etmek çok ayrı bir duygudur. Kimimiz ilk maçımızı babamızın omuzlarında seyretmiş, kimimiz ilk takımımızı farklı takımları tutan aile bireylerinin baskıları arasında karar vermişizdir. Bu oyunun aslında tek bir rengi yoktu, tüm renkler bizimdi. Futbolu sevmek bambaşka bir duygu diye dile getirirken, Hüseyin'in sahibi olduğu futbolsever.com artık yepyeni bir konseptle karşımızda.. Bir futbol butiğinden bahsediyoruz, futbola dair özel parçaları bulabileceğiniz bir ortam, güvenli alışverişinin yanına birde ücretsiz kargoyu ekleyerek sizlere samimiyet duygusunu hissettiriyor. Peki nedir bu futbolsever.com?

Dünyanın en büyük yetenekleri olan iki süperstar Leo Messi ve Cristiano Ronaldo'yu çalışma masanızda misafir etmek istemez misiniz? Futbola başladığı günden bugüne aynı forma giyen Steven Gerrard reyiz yada İngilizlerin kraliyet nişanı sahibi yıldız oyuncusu David Beckham odanızda misafiriniz olabilir. Bir dönem Galatasaray forması giyen ve hafızalarımızda iz bırakan Frank Ribery de size misafir olabilir.. Bu isimlerin yaın sıra Jose Mourinho'yu karşınıza alabilir, maç öncesi taktikler için fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Tüm bu 3D oyuncakların yanı sıra yeni moda dekorlarından kanvaslar sizleri bekliyor. Örneğin efsanevi yıldızımız Gheorghe Hagi'nin kanvasını duvarınıza asarak odanıza ayrı bir hava kazandırabilirsiniz. Bunların hiç biri sizi etkilemedi mi? O zaman vitrinin diğer bölümüne sizi alalım, Avrupa'nın devlerini telefonunuza getirin. Özel telefon kapakları, farklı çeşitleriyle sizleri vitrinde bekliyor, futbol butiğinin girişinde hemen üst sekmede yer alan menüde..

Futbolsever olarak bizler Hüseyin ve online satış mağazasını takibe aldık, yeni ürünlerini ve projelerini de merakla beklemeye başladık. Hem bizim, hem sizin ayağınız alışsın diye Hüseyin sitemiz aracılığıyla takipçilerimize bir hediye vermek istedi. Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin kanvasının sarı-kırmızıya gönül verenlerin odasını süslemesine dair bir karar verdik. Bugün saat 22:00'de blogumuzun twitter adresi üzerinden soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk takipçimiz aşağıdaki ödülün sahibi olacak. Bekleriz..


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0