Johan Elmander: Taraftarı asla geri çeviremem, maaşımı onlar ödüyor.

Geçen sene transfer edildiğinde hepimiz biraz mırın, kırın ettik. Beklenilen bir oyuncu değildi, soru işaretleri ile birlikte gelmişti. Oynadıkça, gün geçtikçe taraftarı kendisine hayran bıraktırdı. Aklımızda bir düşünce vardı artık; Elmander iyi de oynasa, kötü de oynasa sonuna kadar mücadele eder. Bir çok fedakarlık yaptı, sakat sakat veya 40 derece ateşle oynadı. Yeni sezonda en büyük gücümüz, hiç kuşkusuz. Galatasaray TV'de dün gece eşiyle birlikte konuk olmuştu, İstanbul'un en güzel yerinde. Samimi açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu öyle bir cümle söyledi ki, hepimiz mest olduk; Taraftarlarımızı asla geri çeviremem, çünkü onlar bizim maaşımızı ödüyor. Sadece bu cümle olsa yine iyi.. Röportajın devamı, sayfanın devamında.. Ama söylenecek bir söz var; Sen ne büyük bir adamsın Johan!

İSTANBUL MUHTEŞEM BİR YER..
Gerçekten inanılmaz bir atmosfer içerisindeyim. Şu anda dünyanın en güzel yerinde bulunuyoruz. Burada 3 senemiz daha var. Buraya gelmek bizler için büyük bir macera oldu. İstanbul'a gelmeden önce bazı tereddütlerim vardı ancak şu anda bu tereddütlerin hiçbiri kalmadı. İstanbul çok büyük bir şehir ve sürekli gezmek gerekiyor. Keşfedilecek bir çok yer var.

Eşimle birlikte İstanbul'da çok mutluyuz. Şu anda muhteşem bir ortam var, Galatasaray'da 3 senem daha var ve neler olacağını göreceğiz. İstanbul'a gelirken Tobias Linderoth'tan bilgi almıştım. Eşim Amanda da Linderoth'un eşiyle görüştü ve olumlu bilgiler aldı. Daha önce de İsveç Milli Takımı ile İstanbul'a gelmiştim ve buradan etkilenmiştim.

ISAKSSON EV BULANA KADAR MİSAFİRİM..
Futbolcu olarak pek fazla vakit bulamıyorsunuz ancak bulduğunuz zamanlarda da İstanbul'daki arkadaşlarınız ile vakit geçiriyorsunuz. Şu anda İstanbul'da olan bazı İsveçli dostlarımız var. Kasımpaşa'nın yeni transferi Issakson ev bulana kadar bizim misafirimiz olacak. Isaksson benim çok değer verdiğim ve uzun yıllardan bu yana tanıdığım bir insan. Onun İstanbul'da olması benle beraber olması beni çok mutlu etti. Hatta kendisi bugün - 13 Ağustos - bizim eve taşınacak geçici bir süre için. Yeni evinin anahtarını alana kadar bizle beraber kalacaklar. Sonuçta hem benim avantaj bu hem de eşim için. Çünkü ailesi de burada, ailesini de çok seviyoruz. Sadece Isaksson değil İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynanan Holmen de var İstanbul'da, onunla da çok sık görüşüyoruz. Holmen'in de ailesi burada ve onu da çok seviyoruz. İstanbul'da küçük bir çete olacağını söyleyebilirim.

TARAFTARIMIZ ÇOK BÜYÜK GÜÇ..
Tabii ki taraftarlarımız bizim için çok önemli. Tabiri caizse, bizim maaşımızı onlar ödüyor. Maça gelmeleri bize büyük destek veriyor. Bana gösterdikleri ilgiden çok mutlu ve memnunum. Taraftarların benle resim çektirmek istemesinden ya da gösterdiği ilgiden memnunum ve hiçbir rahatsızlığım bulunmuyor. Tarafatarı hiçbir zaman geri çevirmem, maaşımı onlar ödüyor. Taraftarımız bizi her yerde destekliyor ve bu da biz güç veriyor.

FATİH TERİM'LE ÇALIŞMAK GURUR VERİCİ..
Fatih hocamızla çalışmak büyük bir ayrıcalık. Hem takım bazında hem de milli takım bazında yaptıkları ortada. Tutkulu ve işine çok bağlı bir insan. Her geçen gün ondan daha fazla şey öğreniyorum. Büyük bir tecrübe ve ben de bu tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0