Süper Kupa öncesi kafile belli oldu..

TFF Süper Kupa mücadelesinde yarın (12 Ağustos Pazar) ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan takımımızda kamp kafilesi belli oldu. Teknik direktörümüz Fatih Terim tarafından belirlenen 20 kişilik kafilede cezası nedeniyle Tomas Ujfalusi ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra altı oyuncumuz yer almıyor. Dün takıma katılan Felipe Melo'nun beklendiği gibi kadroda olmamasının yanı sıra hiçbir hazırlık maçında forma giymeyen Milan Baros, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam ve Yiğit Gökoğlan da maç kadrosunda bulunmazken, Emmanuel Culio'nun da kadroda olmaması kendisine gelen tekliflerin değerlendirilmeye başlandığı olarak yorumlanabilir. Bugün saat 14:30'da özel uçakla maçın oynanacağı şehir olan Erzurum'a hareket edecek olan takımımızda kamp kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Gökhan Zan, Semih Kaya, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Engin Baytar, Albert Riera, Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Necati Ateş, Johan Elmander, Sercan Yıldırım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0