Fatih Terim: Savunmaya mutlaka takviye yapacağız..

3-2'lik galibiyetle ayrıldığımız Bursaspor karşılaşmasının ardından flaş röportaj veren teknik direktörümüz Fatih Terim, karşılaşmanın ardından hem maçı değerlendirdi hemde savunmaya yapılacak takviyeye dair açıklamalarda bulundu. Yarın (Pazartesi günü) saat 17:00'e kadar transfer yapacaklarını belirten İmparator, bu transfer için yöneticisinden başkanına, kendisinden diğer antrenörlere kadar herkesin çalıştığını dile getirdi. Basın toplantısında da hemen hemen aynı konulara değinen teknik direktörümüzün transfer konusunda üç aday olduğunu ve Kolo Toure ile ilgilendiklerini dile getiren İmparator'un maç sonu flaş röportaj açıklamaları şu şekilde...

Galip gelmek, 3 puan almak güzel tabii. Kendi oyuncularımı kutlamadan önce Bursaspor'u kutlamak istiyorum. Twente karşısında 120 dakika oynadıktan sonra Galatasaray gibi bir takıma karşı çok önemli bir mücadele ettiler. Sıkıştığımız, durduğumuz anlarda devreye girerek bize itici güç olan taraftarlarımıza da teşekkür etmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Fizik ve taktiksel olarak yavaş yavaş kendisini bulacak arkadaşlarımız var. Daha yapacak çok işimiz var. Geçen sene en iyi noktamız olan savunma anlayışımız sıkıntılı görünüyor. Geçen sene yediklerimizin 1/4'ünü şimdiden yedik. Bu kadar kolay gol yemek bize yakışmıyor. Şampiyonlar Ligi'nde bunlar bize daha pahalı mal olabilir, ciddi olmak gerek. Duran veya durmayan bir şekilde gol olacak. Siz bir hata yapıyorsunuz, orada da gol oluyor. Duran toptan bizde atıyoruz. Duran toplardan geçen sene gol yemiyorduk, demek bunun bir çalışması var. Bunun üzerine hareket edeceğiz, çalışacağız.

Ujfalusi ve Engin gibi çok önemli, çok kilit iki tane oyuncumuzu kaybettik. Sistemin belli parçalarıydı. Engin'in yaptığı hareket hoş değildi, maçtan sonra belirtmiştim. Verilen cezaya hiç itirazım yok, herkes için geçerli olmalı. Herkes yaptığı işin bedelini ödediği zaman Engin'e verilen 11 maçlık ceza çok doğru görünüyor, ama herkes bedelini ödediğinde. Ujfalusi konusunda yapacak birşey yok, çok önemli bir oyuncuydu, savunmayı koordine eden önemli bir isimdi.

O pozisyona mutlaka birisini almalıyız, alacağız ve almayı ümit ediyorum. Yarın listeye yazacak şekilde almak istiyoruz. Savunmada birisine birşey olsa, oynatacak adam kalmıyor. Üç oyuncuma güveniyorum ama birisini almak istiyoruz. Yarın saat 17:00'e kadar birisini alacağız, almak için uğraşıyoruz. Başkanından, yöneticisine, ben, diğer antrenörlerimiz.. Galatasaraylılara buradan duyuralım. Biliyorsunuz ayrıca geçen senelerde yer alan kurallar değişti. Önelemelerde oynayan takımlardan da transfer yaptığımızda oynatabiliyoruz, eskiden oynatamıyorduk.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0