Fatih Terim: Süpriz yaşamamak sevindirici..

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında ligin yeni ekiplerinden Akhisar Belediyesi ile karşılaşan ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinleyen Galatasarayımızda teknik direktörümüz Fatih Terim karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde bu tür maçların zor olacağına dikkat çeken İmparator Fatih Terim, kadroda değişiklikler yapmasını oyuncularına şans vermek olarak değerlendirdi. Son günlerde basında çıkan transfer dedikodularına da cevap veren teknik direktörümüz Fatih Terim'in basın toplantısındaki tüm açıklamaları şu şekilde..
Avrupa Kupası maçları öncesi ve sonrası bütün takımlar için tehlikelidir. Konsantrasyon eksikliği zaman zaman pahalıya mal olabilir. Bizim bu maça iyi hazırlandığımız görüldü. Oyuncularımı kutluyorum. Futbolda böyle şeylere yer yok, sürprizler yaşanıyor; fakat bunu bugün yaşamadık. Manchester United maçı sonrası haftayı böyle kapatmak güzel. Oyunun kontrolü devamlı bizim elimizdeydi. Kalemizde hiçbir tehlike yaşamadık.

Riera, savunmanın solunda bize iyi işler yapacaktır. Bugün o bölgede hatasız ve iyi oynadı. Epeydir oynamamasından dolayı fiziksel eksikliği var. En iyi verimi almaya çalışıyoruz. Sol tarafta Hakan Balta, Albert Riera ve Çağlar Birinci bize herhangi bir sıkıntı yaşatmayacaktır diye umut ediyorum. Hamit'in performansı her geçen gün iyiye gidiyor, bu durum bizi doğal olarak memnun ediyor.

Açıkçası önemli olan bütün kulvarlarda kalabilmek. Kalabildiğimiz sürecede başarılıyız. Eğer imkân olursa hep beraber oynayacağız. Ancak uzun maratonda herkese ihtiyacımız olacaktır. Bu görev değişimine bütün oyuncular hazır olacak. Oyun felsefemiz değişmedikten sonra sadece isimler değişebilir. Bir hoca için oyuncular ne kadar iyi olursa işimiz o kadar zor olur; ama ben bundan memnun olurum.

Sevgi ortamı bir takımda gelişmişse başarı gelecektir. Kazanabiliriz, kaybedebiliriz ancak hiçbir zaman sevgi ortamı kaybolmamalı.

Biz her zaman transfer haberlerine bayılırız. İstenmek çok güzel. İstenmek insanlara mutluluk verir. Bir görelim, bakalım kim isteniyor? Şu ana kadar henüz bize gelen bir resmi teklif yok. Yine medyada ‘Muslera'nın menajeri İstanbul'a geliyor. Aldığı parayı artıracak’ şeklinde haberler çıkıyor. Olur mu böyle şey! Bizim bu oyuncu ile beş yıllık sözleşmemiz var. Avrupa için aday olan bir kulüpte böyle gayrıciddi işler olmaz. Oyuncumuzu kim istiyorsa buyursunlar. Herkes istenmekten mutluluk duyar.

Manchester maçının hakemi skandaldı. O maçtan sonra aldığı notu gördük. Üç gündür kare kare maçı izliyorduk. Bu arada beşinci hakemler niye var? Onu merak ediyorum. Bu hataları görsünler diye varlar; ama görmüyorlar. O hakemler olanı bozuyorlar. Herkes Türk hakemleri hakkında konuşurken dikkatli olsun. Hiç kimsenin ağzını bıçak açmamalı.

Cluj'un deplasmanda Braga'yı mağlup etmesini kimse beklemiyordu ama kazandılar. Bu grupta her puanın, her golün çok önemi var. Bu nedenle hesaplamanın dikkatli yapılması gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0