Hazırlık Maçı | Galatasaray 67- 61 Samara

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı sezon öncesi katıldığı ilk hazırlık turnuvası olan Pasta di Sardegna'da final karşılaşmasında Rusya temsilcisi KK Samara karşısında baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 67-61'lik galibiyetle ayrıldı ve turnuvada şampiyon oldu. İtalya'da oynadığımız son hazırlık maçı olma özelliği taşıyan karşılaşmada rakibimize karşı ilk yarıda 50-46'lık üstünlük kurmasının ardından farkı korumayı başardı ve sezonun ikinci özel turnuvasında ikinci kupasına sahip oldu.

Takımımızda en skorer isim yine Henry Domercant oldu. Serbest atış çizgisinin gerisinden 10/10'la oynayan yıldız oyuncu karşılaşmayı 19 sayıyla tamamlarken diğer oyuncularımızdan Cenk 15 sayı, Jamont Gordon 14 sayı-8 ribaund-4 asist, Ersin Dağlı 13 sayı-12 ribaundla dikkat çekici performanslar sergilediler. David Hawkins bu maçta 4 sayıda kalırken, Engin Atsür 2 sayısının yanına 5 asist ekledi. Genç oyuncularımızdan Sertaç ve Doğukan da karşılaşmada süre aldılar. Maçın en dikkat çekici istatistiği de takımımızın serbest atış çizgisinin gerisinden 18/18'le hatasız ayrılmasıydı.

Takımımızda Milli Takımlarda bulunan oyuncuların yanısıra izni yarın sona erecek olan Boniface N'dong da görev almadı. Bu son karşılaşmayla beraber hazırlıkların İtalya ayağını bitiren takımımız yarın Milano üzerinden İstanbul'a dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0