Futbolun yeni butik dükkanı: Futbolsever.com

Özel futbol ürünleri tasarlayan FutbolSever.com'dan daha önce sizlere bahsetmiş ve sizlere tanıtmıştıkk. Twitter takipçilerimize de mağazanın tasarladığı Hagi kanvaslarından hediye etmiştik. FutbolSever şimdi ise yeni bir ürün grubuyla karışımızda. Mağaza, özel t-shirt tasarımlarıyla futbol modasına giriş yapıyor. Dilerseniz bu yepyeni konseptiyle hizmet anlayışıyla hareket eden futbol butiği Futbolsever.com'u hep birlikte tanıyalım.



Şampiyonlar liginde gruptan çıkma hesaplarında evimizde oynayacağımız kritik Manchester randevusunun önemi ortadayken doğal olarak dikkatimizi en çok “Arif'in Manchester'a Attığı Gol” çekiyor.


Arif tasarımının yanı sıra çocukluğumuzun unutulmaz kahramanlarından “Kaptan Tsubasa”ya da tasarımlarında yer vermiş mağaza.


Futbol tarihinin iki efsanesi Platini ve Maradona'nın karşı karşıya geldiği 1986 tarihli maçı konu alan bir başka futbol temalı tasarım da futbolseverlerin beğenisine sunulmuş.

Son olarak tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo hizmetinin yanı sıra Avrupa ülkelerine de gönderi yapan mağazanın butik üretim tarzının benimsendiğini yani özel tasarlanan her üründen sınırlı sayıda üretildiğini hatırlatmak isteriz. Dolayısıyla beğendiğiniz ürünleri tükenmeden sepetinize eklemenizi öneririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0