Belgrad Turnuvası'nın şampiyonu Galatasaray!

Eurocup hazırlıkları kapsamında Sırbistan'ın Belgrad kentinde özel bir turnuvaya katılan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, turnuvanın ilk gününde elde ettiği Kızılyıldız galibiyetinin ardından turnuvanın ikinci maçında Mega Vizura takımı ile karşılaştı. David Hawkins, Henry Domercant ve Milan Macvan'ın forma giymediği karşılaşmada rakibi karşısında ilk yarıyı 36-37 önde tamamlayan Ergin Ataman'ın takımı sahadan 69-77'lik skorla galip ayrılarak katıldığı özel turnuvada şampiyon oldu. Takımımızda en skorer isim 13 sayı ile oynayan Cenk Akyol olurken, Jaka Lakovic ve Engin Atsür ürettikleri 11 sayı ile galibiyette pay sahibi oldu. Karşılaşmada dikkat çeken bir diğer isim ise pota altında topladığı 12 ribaund ile genç pivotumuz Furkan Aldemir oldu.

Mega Vizura karşılaşmasında oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde;
Gordon (9 sayı), Göksenin (2 sayı), Ndong (10 sayı), Lakovic (11 sayı), Engin (11 sayı), Cenk (13 sayı), Ersin (9 sayı), Ender (4 sayı), Furkan (8 sayı)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0