Spor Toto Türkiye Kupası'nda rakiplerimiz belli oldu.

Spor Toto Kadınlar ve Erkekler Türkiye Kupası'nda çeyrek final kuraları bugün Abdi İpekçi Spor Salonu Basın Odası'nda çekildi. Antalya ve Eskişehir'de oynanacak sekizli final karşılaşmalarında Galatasaray kadın basketbol takımı ve Galatasaray Medical Park'ın rakipleri belli oldu. Şampiyonluğun en güçlü adayları olarak Türkiye Kupası'nda boy gösterecek olan takımlarımızın şampiyonluk yolundaki rakipleri şu şekilde;

İlk önce Kadınlar kategorisinde eşleşmeler belli olurken takımımız Homend Antakya Belediyesi ile eşleşti. 2 Ocak 2013 tarihinde oynanacak maçı kazanmamız halinde ise Canik Belediyesi-Mersin BŞB eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Son 3 sezondur bu kupayı kaldıran takımımızda şüphesiz hedef bu sene de aynı başarıyı tekrarlamak olacak. Karşılaşmalar Antalya'da oynanırken final mücadelesi de 6 Ocak Pazar günü olacak. Kupadaki tüm eşleşmeler ve tarihleri ise şu şekilde oldu:

2 Ocak:  Galatasaray - Homend Antakya Belediyesi
              Canik Belediyesi - Mersin BŞB

3 Ocak:  Ceyhan Belediyesi - Kayseri Kaski
              Fenerbahçe - İstanbul Üniversitesi BGD

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'ndaki sekizli final eşleşmeleri de belli oldu. Takımımız Galatasaray Medical Park erken final niteliği taşıyacak bir eşleşmeyle Anadolu Efes'i çekti. 7 Şubat'ta Eskişehir'de oynanacak bu maçı kazandığımız takdirdeyse Banvit-Hacettepe mücadelesinin galibiyle yarı finalde karşılaşacağız. Kupanın galibi ise 10 Şubat Pazar günü oynanacak final karşılaşmasının ardından belirlenecek. Bu kupadaki eşleşmeler ve tarihler de şu şekilde oldu:

6 Şubat:  Beşiktaş - TED Kolejliler
              Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Ülker

7 Şubat:  Hacettepe Üniversitesi - Banvit
              Galatasaray Medical Park - Anadolu Efes


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0