Şeref Engelli Beşiktaş!

TSB Süper Ligi'nin 2.haftasında oynanılan Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasında rakip takım taraftarları deplasman yasağı olmasına rağmen maçın oynandığı Ahmet Cömert Spor Salonu'na gelerek çıkarttığı olaylar sonrasında karşılaşma yarıda kaldı ve salon boşaltıldı. Karşılaşma öncesinde ısınmaya çıkan oyuncularımıza saldıran Beşiktaş taraftarları, maçın ikinci periyodunda sahaya gaz ve ses bombası atarak salonun duman altında kalmasına ve oyunun durmasına neden oldu. Yaşanan bu olaylar sonrasında karşılaşmanın hakemleri ve iki takım oyuncuları soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın hakemleri ve federasyon yetkilileri müsabakayı ileri bir tarihe erteledi.

Emniyet mensuplarının maçın ilk periyodu sonunda salona gelmesi sonrasında karşılaşmanın hakemleri çıkan olaylar sonrasında soyunma odasına giderek, tribünlerin boşaltılmasını istedi. Engelli sporculara saldıracak kadar gözü dönmüş olan ve insanlıktan nasibini almamış Beşiktaş camiasını, deplasman yasağı protokolü olmasına rağmen taraftarların salona girişine engel olmayan güvenlik güçlerini şiddetle kınıyoruz!

Yaşadığınız maddi sorunlar nedeniyle bazı şeylerden "feda" ederken, anlaşılan şerefinizden, onurunuzdan ve insanlığınızdan da feda etmişsiniz.
#SerefEngelliBesiktas

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0