Yer 6 yıl, 3 ay!

Ezeli rakip ebedi dost lafının en azından bir kısmının -dost kısmı- yalan olduğunu tekrar tekrar bize gösteren bir kesim Fenerbahçe taraftarı var. Bu taraftarlar artık o kadar fazla bir sayıya ulaştı ki Fenerbahçe'nin resmi yayın kanalına sıçramışlar. İki tane kendini bilmez çıkmış Fenerbahçe'nin resmi yayın kanalında Galatasaray futbol kulübüne sallıyor, teknik direktörüne laf sokuyor ve futbolcusuna köpek diyor. Gerçekten futbol federasyonunun Fenerbahçe düşmanı olduğuna inanmışlar ve bunu anlatıyorlar. Kendilerine ufak bir kıyak geçelim ve şu an Futbol Federasyonunun başkanı olan -Fenerbahçemiz- Yıldırım Demirören nasıl oldu da oraya geldi  hatırlatalım.

Dönemin mevcut federasyonu olan Mahmut Özgener, 14 Haziran günü 3.5 yıldır süren görevini bir anda bırakma kararı alıyor ve 29 Haziranda Mehmet Ali Aydınlar tek aday olarak girdiği Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimini kazanarak başkan oluyor. Ne tesadüf Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan seçilmesinin üzerinden henüz bir hafta bile geçmemişken şike skandalı patlıyor. Yaklaşık 7 ay görev yaptıktan sonra sevgili Aydınlar bu görevi tam olarak yerine getiremeyeceğine inanıyor ve istifa ediyor onun yerine ise şike soruşturmasında adı geçen Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı nam-ı diğer "Fenerbahçemiz" Yıldırım Demirören geliyor. 

Şimdi kalkıp utanmadan senelerin ezberi olan "Fenerbahçe düşmanları" oyununu sergiliyor üstüne bir de saldırıya geçip yüzsüzlük yapıyorsunuz. Programda kadın programları ve reality şovlardan bahsediliyor ama ilginçtir bunu konuştukları program da komedi programına benziyor. 

Küfür dağarcığınızı genişletmek istiyorsanız Fatih Terim'in ağzını takip etmenize gerek yok. Bizzat başkanınıza ve yöneticilerinize ait olan klasör klasör yazılar var onları okuyun, hem bazı gerçekleri de öğrenmiş olursunuz. Yorulmayın diye söylüyorum. Sonra kendinizi çok zorlayarak beyinlerinize zarar veriyor, saçma sapan hareketlerde bulunarak kendinizi rezil ediyorsunuz. Türk futbolunda nefretin ne zaman, nasıl ve kimler tarafından körüklendiği ortada, çok uzakta aramayın sadece 12 yıl geriye gidin. Kimin başkanlık döneminde, kimler tarafından nasıl nefretin tohumları atılıyor kendi gözlerinizle görün.

Tüm tarihini ve başarılarını Galatasaray üzerine kuran bir camianın elbette kendi kanallarında yaptığı programın isminin de ezeli rakiplerine karşı aldıkları en farklı galibiyetin skoru olması gayet normal. Masabaşı oyunlara sürekli olarak müracat eden, futbolu sahada değil masada oynayan ve her hafta farklı bir spekülasyon yaratarak spor kamuoyunda mazlumu oynamaya çalışan camiaya söyleyecek bir çift  lafımız var; 6 yıl, 3 ay. Siz nasıl anlarsanız..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0