Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz 1461 Trabzon..

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir önceki turda Balıkesirspor'u farklı mağlup ederek bir üst tura yükselen Galatasarayımızın rakibi dün gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında belli oldu. Bu sezon farklı bir statüde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası'nda final grupları öncesinde son eleminasyonlu sistem olan ve 16 takımın yer aldığı 5.tur karşılaşmalarında takımımız PTT 1.Lig ekiplerinden 1461 Trabzon ile eşleşti. 11/2/3 Aralık tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5.tur müsabakalarında takımımız rakibini evinde ağırlayacak.
 
Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor takımının pilot takımı olarak PTT 1.Lig'de mücadele eden Karadeniz temsilcisi bu sezon tarihinde ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turda Belediye Vanspor, ikinci turda Kızılcahamamspor, üçüncü turda Adanaspor ile karşılaşırken rakiplerini elemeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak adını PTT 1.Lig'e yazdırmayı başaran bordo-mavili rakibimiz, geride kalan 14 hafta sonunda topladığı 24 puan ve +7 averajla ligde dördüncü sırada yer alıyor. Reşit Akçay'ın çalıştırdığı bordo-mavili rakibimizin yaş ortalaması ise 23.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.tur eşleşmeleri şu şekilde:
Galatasaray - 1461 Trabzonspor
Medical Park Antalyaspor - Beşiktaş
Kasımpaşa - Trabzonspor
Gençlerbirliği - Mersin İdmanyurdu
Altay - Bursaspor
Gaziantepspor - Sivasspor
Eskişehirspor - Karabükspor
Fenerbahçe - Göztepe

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0