Basketbol şubesi ve ekonomik problemler..

Spor Toto Türkiye Kupası öncesinde Jamont Gordon'un maddi sorunlar nedeniyle ihtar çekmesinin ardından Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı oyuncuları Milan Macvan, Boniface Ndong'un yanı sıra Galatasaray kadın basketbol takımı oyuncuları Sancho Lyttle, Sylvia Fowles ve Ann Wauters alacakları nedeniyle ihtarname gönderdi. Hatırlayacağınız üzere Galatasaray kadın basketbol takımı oyuncularından Lindsay Whalen, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 4 aylık maaşının ödenmemesi üzerine sözleşmesindeki "2 ay üstüste maaşı ödenmezse feshedilir" maddesini kullanmış ve ülkesine geri dönmüştü. Galatasaray basketbol şubesinde yaşanan maddi krizin yeni olmadığı, yaklaşık 4 aydır oyunculara maaşlarının ödenmediği ve oyuncuların bu durumdan huzursuz olması kulislerde konuşuluyordu. Sadece yabancı oyunculara değil, yerli oyunculara de ödeme yapılmadığı gelen bilgiler arasında. Sezon başında David Hawkins ve Henry Domercant için yaklaşık 3.5 milyon dolar harcayan şubenin bugün bu olayları yaşaması, nasıl bir ironidir yorumu sizlere bırakıyoruz. 

Futbol takımına devre arasında Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi uluslarası alanda ses getirecek transferler yapan Galatasaray yönetiminin en kısa sürede bu soruna çözüm bulması en büyük temennimiz. Galatasaray sadece futbol değil, "SPOR" kulübü olduğu gerçeğini unutmadan hareket etmemiz ve bu bağlamda oyuncularla yapılan sözleşmelerin yükümlülüklerini yerine getirmemiz gerekiyor. Kimse bu işi babasının hayrına yapmıyor sonuçta..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0