[SPORX] Ergin Ataman: Halledilmeyecek sorunlar değil..

Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı ve kadın basketbol takımı oyuncularının son günlerde maaşlarının ödenmemesi üzerine menajerleri aracılığıyla kulübe ihtar çekti haberlerine ithafen Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman, konuyla ilgili olarak Fatih Şamlıoğlu'na açıklamalarda bulundu. Sporx sitesinde yayınlanan açıklamaların tamamı şu şekilde;
Teknik anlamda takıma takıma yansıyan bir durum yok ama profesyonel bazda sıkıntıların olduğu benim de kulağıma geliyor. Bunun sevidirici kısmı bu olayların takıma hiçbir şekilde yansımaması ve yabancı oyuncularımızın hiçbirinin sözleşmelerinden doğan bu hakkı kullanmaya yeltenmemesi. Bu konuda açıkcası çok rahatım. Ben, bu sürecin gecici bir süreç olduğunu düşünüyorum, bu sorunlar hal olacaktır. Bu konuda bir endişem yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0