Not Defteri: Skor ne olursa, olsun..

Uzun zamandır beklediğimiz gün geldi çattı. Şampiyonlar Ligi'nde en iyi 8 takımı arasına girmek için mücadele vereceğimiz karşılaşmaların ilki bu akşam İstanbul'da evimizde oynanacak. Maçın taktik yorumları, analizi, istatistikleri dışında önemli bir şey daha var. O da bu akşam skor ne olursa olsun takıma destek vermek. Maç içinde bunun yapılacağına zaten eminiz fakat asıl önemli olan karşılaşma sonunda sahadan mağlup bile ayrılsak bu takımın başarılı olduğunu aklımızdan çıkarmamaktır.

Sene başında hedefimiz "gruplardan çıkarsak güzel olur" şeklindeydi. Bunu başardık ve şimdi daha iyisini yapma şansını yakaladık. Yapabiliriz de. Kadromuza iki dünya yıldızı kattık ve bunlar Avrupa'yı sallayan isimler oldu. Fakat unutulmaması gereken şeylerden biri bu oyuncuların bile, sihirbaz olmadığı. Ellerinde sihirli değenek yok. Sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklar bunda hepimiz hemfikiriz ama futbol bu. Sonucun ne olacağı asla tahmin edilemiyor. Bazen şanssızlık bazen kötü oyun bazen diğer faktörler. Her şey planladığınız ya da istediğiniz gibi gitmiyor. İhtimaller dahilinde olan bir mağlubiyette ya da bir elenme durumunda çakal medya mensupları harekete geçecek ve Galatasaray'ın bu kötü sonucunu değerlendirmeye çalışacaktır. Yalan haberler üretmeye devam edecek, bu kötü sonuç haberlerinin baş köşelerini süsleyecektir. Bu sonucu kullanarak kriz ortamı yaratmaya çalışacaklardır. Eğer bu oyunlara gelmez takıma, yönetime, hocamıza destek vermeye devam edersek bunun gibi heyecanları ve bundan daha büyüklerini daha sık yaşamak için çok önemli bir adım atmış oluruz.

Hayat bazen Kopenhag'tır, hep birlikte ağlamaktır. İyi günde, kötü günde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0