Türkiye Kupası | Üçüncü olduk..

Yaklaşık iki hafta sonra CEV Şampiyonlar Ligi finallerine ev sahipliği yapacak olan Galatasaray Daikin, bu haftasonu oynanılan Teledünya Türkiye Kupası'nın dörtlü finallerinin son maçında Karşıyaka Dyo ile karşılaştı. Dörtlü finallerin ilk maçında Eczacıbaşı Vitra'ya 3-0, Vakıfbank'a da 3-1 mağlup olan Massimo Barbolini'nin öğrencileri, üçüncülük mücadelesi verdiği İzmir ekibine set vermedi ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Genç oyuncuların forma şansı bulduğu mücadelede Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı, karşılaşmanın ilk setini 25-19, ikinci setini 25-18 ve üçüncü setini de 25-14 gibi farklı skorlarla kazanınca turnuvayı galibiyetle tamamlamış oldu. Takımımızın en skorer ismi hücumda 15 sayı üreten Neriman Özsoy olurken, İtalyan yıldız Simone Gioli hücumda ürettiği 11 sayı ile takım arkadaşına yardımcı oldu.

Teledünya Türkiye Kupası'nın son maçında Eczacıbaşı Vitra karşısında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Vakıfbank, kupada şampiyonluğa ulaştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0