Didier Drogba yardım maçında..

Taraflı, tarafsız tüm futbolseverler tarafından dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Didier Drogba, saha içerisindeki takdir toplayan hareketlerinin yanı sıra saha dışında da yaptıklarıyla takdir ediliyor. Ülkesinin en büyük yardım kuruluşuna sahip olan Didier Drogba, futbol kazandığı parayla okullar yaptırıyor, açları doyuruyor, hastalıklarla savaşıyor. Fildişili süperstar bunun yanı sıra ülkesinde milli takım arkadaşları aracılığıyla da iç savaşa son vermiş bir isim. Galatasaray forması altında başarılı performansın yanı sıra mütevazi tavırları ve tüm personelle olan ilişkisi Drogba'nın kişiliğini gösteriyor. 35 yaşındaki süperstar, yeni sezon öncesi 8 Haziran'da Gana'da düzenlenecek olan yardım maçında sahaya çıkacak. Michael Essien'in kurduğu yardım vakfının düzenleyeceği ve A Game Of Hope And Inspiration adı verilen organizasyonda Didier Drogba'nın yanı sıra oyuncumuz Emmanuel Eboue'nin de bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

Essien Foundation tarafından düzenlenecek olan ve gelirinin tamamen Afrika'ya harcanacağı karşılaşmada forma giymesi beklenen oyuncular şu şekilde; Frank Lampard, Ashley Cole, John Terry, Didier Drogba, Emmanuel Adebayor, Emmanuel Eboue, Asamoah Gyan, Stephen Appiah, Sulley Muntari, Adam Kwarasey, Kwadwo Asamoah, Iker Casillas, Ricardo Carvalho, Sergio Ramos, Luca Modric, Xabi Alonso, Kaka, Xabi Alonso, Alex Song, Jon Mikel Obi, Peter Cech, Emmanuel Frimpong, John Mensah, Florent Malouda, Victor Moses, Jibril Cisse, Freddie Ljungberg, Paulo Ferreira, Florent Malouda, Ricardo Carvalho, Claude Makalele, George Weah, Marcel Desailly, Freddy Ljunberg, Yaya Toure, Kolo Toure, Nwankwo Kano, Daniel Amokachi..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0