Fatih Terim: Hakem amatör gibiydi..


Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turunun ilk maçında İspanyol devi Real Madrid ile deplasmanda karşılaşan Galatasarayımız, rakibi karşısında sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Real Madrid'e galibiyeti getiren goller Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gonzalo Higuain'den gelirken, karşılaşmanın Norveçli hakemi Svein Moen verdiği kararlarla maça damgasını vurdu. Karşılaşma sonrası teknik direktörümüz Fatih Terim flaş röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Rakibimizi tebrik eden Fatih Terim, karşılaşmanın hakemine de değinmeden geçemedi. Fatih Terim'in flaş röportajdaki açıklamaları şu şekilde...

Real Madrid üstün takım, kabul ediyorum. Ama hakemlere de ihtiyacı yok. Zaten büyük takımlar. 1-0 ve 2-0 iken gol atmamız çok şey değiştirirdi ama olmadı. Real Madrid tura yakın görünüyor ama İstanbul'daki maç da zor geçecek. Evimize ümitle, avantajlı bir skorla dönmek isterdik ama olmadı. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Bütün çalışmalarımıza rağmen böyle goller yemeyi beklemiyorduk. Bu tip maçlarda hataları minimize etmemiz lazım. Bu seviyelerde bulduğunuz zaman atacaksınız. Duygusallığı kenara bırakmalıyız. 

Norveçli hakem amatör gibiydi. Ne oyun görüşü var, ne başka bir şey. Bizi mağlup etmedi ama kritik düdüklerde hata yaptı. Bir ülke, bütün Galatasaraylılar biz ümitliyiz diyor. Bu çok hoş bir şey. Rakibimizde dünyanın en iyi adamları var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0