Fatih Terim: Hedeflerimiz hiç bir zaman değişmedi..

Şampiyon Ligi'nde çeyrek final turunun rövanş karşılaşmasında yarın akşam Ali Sami Yen Arena'da, turnuvanın favorisi Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasarayımızın teknik direktörü Fatih Terim akşam antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu sezon önemli başarılara imza attıklarını dile getiren İmparator, yarın sahaya kazanmak için çıkacaklarını fakat işlerinin çok zor olduğunu dile getirdi. İmparator Fatih Terim basın toplantısında ayrıca Burak Yılmaz'ın sarı kart cezasına yapılan itirazın rededildiğini de açıkladı.  Fatih Terim'in gerçekleştirdiği basın toplantısı şu şekilde...

"Galatasaray Avrupa'da büyük başarılar kazanmış gözünü oraya çıkmış Avrupa'ya Türkiye'den açılan en büyük pencere. 32 takımla başladığımız turnuvada geldiğimiz nokta belli. Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından biri. Ama onlara karşı da oynamaya çalıştık. Yarın da oynamaya çalışacağız. Bizim Avrupa'daki hedeflerimiz hiç bir zaman değişmez. Her zaman en üstü hedefleriz. Biz yarın Real Madrid ile karşılaşacağız. Ama Real Madrid ile oynamak için önce buraya gelmeniz lazım. Bizim ortaya koyduğumuz iş çok önemli bir iştir.

Hayat futbol gibi. Ne zaman ne olacağını bilemiyorsunuz. Burak'ın pozisyonu daha farklı değerlendirilse şu an başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Dahası penaltıdan geçtik Burak'ı da kaybettik. Belki de bu maçta oynasa Ronaldo'yu gol krallığında yakalayacaktı. Ama hakemler de insan onlar da hata yapabilir. Burak'a bugün izin verdim. Sezon başından beri hiç izin yapmamıştı. Yarın bu borcunu yapacağı antrenmanla ödeyeceğini biliyorum.

Futbolda hepimiz her şeyi gördük her şeyi yaşadık. Ama biz yarın Real Madrid ile oynayacağız. Onlara karşı bu iş çok zor, biz elimizden geleni yapacağız. Ben oyuncularımın kazanma arzularına güveniyorum. Yarın her şeye hazırlıklıyız. Hafta sonu 10 kişi kalmış oyuncularımı kutluyorum. 65 dakika oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. O maçtan hem fizik olarak hem de ruhsal olarak zedelenmiş durumdalardı. Ama onları hazırladık. Mourinho'nun kaybederek elenirsek üzülürüm demesi gayet normal. Sonuçta Real Madrid'in teknik direktörü. Kazanmaya alışmış bir isim. Arkadaşım olarak böyle düşünmesi hoşuma gitti. Ben de aynı şekilde düşünüyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0