UEFA'dan itirazımıza red cevabı..

Şampiyonlar Ligi'nde attığı 8 golle, gol krallığı sıralamasında 9 gollü Cristiano Ronaldo'dan sonra 2. sırada yer alan oyuncumuz Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta çeyrek finalin ilk maçında deplasmanda oynadığımız Real Madrid karşılaşmasında gördüğü sarı karta kulübümüz tarafından yapılan itiraza UEFA'dan ret cevabı geldi.

Rövanş maçı öncesi yapılan basın toplantılarında Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun da belirttiği gibi Sergio Ramos'un Burak ile girdiği pozisyonda penaltı verilmesi gerekirken, aksine Norveçli hakem Svein Oddvar Moen'in verdiği birçok ince karardan sadece biri olarak gösterdiği hatalı bir sarı kartla rövanşta cezalı duruma düşen Burak Yılmaz, bugün ASY Arena'da oynanacak maçta kadroda yer alamayacak.

Teknik direktörümüz Fatih Terim açıklamalarında Pazartesi gününü izinli geçireceğini söylediği oyuncumuz Burak Yılmaz'ın, bugün oynanacak maçta yer alamayacağı için takımımızın kondisyon ekibiyle birlikte yoğun bir antrenman yapacağını belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0