Sutopu | Haftasonu iki de iki..

Türkiye'de son 20 yıla damgasını vuran Galatasaray su topu takımı, şampiyonluk yolunda yoluna namağlup olarak devam ediyor. LEN Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çeyrek finale kalma başarısı gösteren takımımız, bu hafta sonu ligde üst üste iki karşılaşmaya çıktı. Cumartesi günü Kalamış Havuzu'nda ağırladığı ESTİ karşısında havuzdan 15-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Peter Kovacevic'in öğrencileri, Pazar günü Ataköy Havuzu'nda konuk olduğu ASSK karşısında da 12-6'lık galibiyetle havuzdan ayrıldı. Galatasaray su topu takımı böylelikle hafta sonu oynadığı iki lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak, yenilgisiz liderliğini perçinlemiş oldu.

Avrupa'da bu sene kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Galatasaray su topu takımı, 17 Nisan Çarşamba günü Kalamış Havuzu'nda çeyrek finalin ilk maçında Hırvatistan temsilcisi ve LEN Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorisi VK JUG Dubrovnik'i ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0