2013 - 2014 | İç transfer..

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürmesinin yanı sıra iç transferde de hareketli günler yaşıyor. Haziran ayı itibariyle sözleşmesi sona erecek olan 7 oyuncusu bulunan takımımızda sözleşme yenilemelere yönelik görüşmeler başlıyor. Sezon başında sözleşmesi sona erdiği için serbest kalan fakat devre arasında bir türlü nedenini anlayamadığımız biçimde transfer edilen Aykut Erçetin ile yollarını ayırmaya hazırlanan takımımız, sözleşmesi sona eren Çağlar Birinci ile de sözleşme uzatmayacak gibi görünüyor. Bu sezonun başarılı isimlerinden Gökhan Zan ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalama aşamasında olan takımımız, deneyimli sol bek Hakan Balta ile de iki yıllık sözleşme imzalamak üzere.. Sözleşmesi biten bir başka isim Engin Baytar ile yola devam etmeme kararı alan takımımız, Tomas Ujfalusi konusunda son kararını vermedi. Çek oyuncunun durumu belirsizliğini korurken, altyapıdan yetişen Aydın Yılmaz'ın sözleşmesini de bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllığına uzatılması planlanırken, altyapımızdan çıkan bir başka oyuncumuz Eray İşcan ile beş yıllık daha sözleşme imzalaması bekleniyor. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Ufuk Ceylan ile sözleşme yenilenmeyeceği ve satılık listesine konulacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Bu sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncularımızdan Sercan Yıldırım, Emmanuel Culio ve Yiğit Gökoğlan'ın da satılık listesinde olacağı, gelen bilgiler arasında yer alıyor.

3 yorum:

  1. Herşeye rağmen ve bu yabancı kısıtlaması ortamında Engin Baytar'ın kalmasını çok isterdim. Türkiye'de eşine ender rastalanacak beceride oyunculardan biridir.

    YanıtlaSil
  2. aynen oyle burda sadece engıne üzülürüm, herseye ragmen yaptıklarına ragmen , cunku cok yeteneklı kımsede olmayan yetenek var hem yerlı bence kalması lazım zamanla kendını düzeltir, olgunlasacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Engin Baytar her ne kadar kendince hatalar yapsa da federasyonun verdiği yanlış kararlar da bunda etkili oldu. Çok uzun süredir oynamadı bundan sonra faydası olsa da bu kadroda zor...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0