#BayraklarFora, 2013!

Spor Toto Süper Lig'de bitime iki hafta kala en yakın takipçisi ile puan farkını 10'a yükselten ve şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kutlamalar dün akşam itibariyle başladı. Ali Sami Yen Arena'da başlayan şampiyonluk sevinci, hiç kuşkusuz yurdun dört bir yanına ve tüm dünyaya yayıldı. Kutlanmaya başlanılan her şampiyonluğun ritüelleri vardır, mesela Bayraklar Fora etkinliği gibi.. Her şampiyonluk sonrası asılır bayraklar, çekilir fotoğraflar, albüm olur yayınlanırlar. FCN Blog ekibi olarak geçen sene yaptığımız gibi şampiyonluk fotoğraflarınızı/bayraklarınızı Facebook adresimizde hazırladığımız "Bayraklar Fora, 2013" albümünde yayınlıyoruz. Eğer sizde fotoğrafınızın yayınlanmasını istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit;

Şampiyonluk bayrağının fotoğrafını isim-soyisim ve oturduğunuz şehri yazarak ister Twitter üzerinden (@fcnblog) isterseniz e-mail yoluyla (fcnblog@yahoo.com.tr) bizlere ulaştırabilirsiniz! 
#BayraklarFora

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0