Ekrem Memnun: Kupayı almaya gideceğiz ve alacağız!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde final serisinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi dördüncü maçta 16 sayı farkla mağlup eden Galatasaray kadın basketbol takımı bu galibiyetle seriyi 2-2'e getirdi. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun oynayan ve farkın kapanmasına izin vermeyen Sarayın Sultanları'nda baş antrenör Ekrem Memnun karşılaşma sonrasında takımıyla gurur duyduğunu ve aslında şampiyonluğu hakettiklerini söyledi. Ekrem Memnun maç sonrasındaki açıklamalarında ayrıca kaybedilen iki maçta şanssız olduklarını, Pazar günü karakter koymaları gerektiğini dile getirdi. Fenerbahçe galibiyeti sonrası başantrenör Ekrem Memnun'un tüm açıklamaları şu şekilde...

Bizim açımızdan ya tamam ya da devam maçıydı. Kaybettiğimiz iki maçı şanssızlıkla kaybettiğimizi düşünüyoruz. Bütün maçlarda öne geçtik, gayet iyi oynadık. Fenerbahçe çok potansiyelli bir takım. Son iki maç yaptığımız basit hataları bugün yapmadık. Çok dikkatliydik, çok akıllı oynadık. Tamamen hak ettiğimiz bir galibiyetti. Pazar günü kupayı almaya gideceğiz. Bütün karakterimizi ortaya koyup şampiyon olmak istiyoruz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok karakterli bir takımımız var. Basketbolumuzu her gün yukarı götürdük. Şu geldiğimiz noktada tek bir hedefimiz kaldı. 

Sylvia Fowles'ı oynatmamamız tamamen teknik bir karar. Her maçın ayrı bir hikâyesi oluyor. Bu kararı bugün aldık, öteki maçın kararını da o gün alacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0