Champions Cup | Engelsiz Aslanlar şampiyonluk için sahaya çıkıyor..

Daha önceki yıllarda 3 kez kazandığı Champions Cup'ta bu sezonda da finallere katılma başarısı gösteren Galatasaray tekerlekli sandelye basketbol takımı şampiyonluk için sahaya çıkıyor. 3-5 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Valladolid kentinde düzenlenecek olan 8'li finallerde  B Grubu'nda yer alan takımımız grup maçları ve klasman maçlarının ardından kupaya uzanmayı hedefliyor. Başarılarımıza bir yenisini daha eklemeyi hedeflediğimiz turnuva yarın başlıyor.

Takımımız B Grubu'nda şampiyonluk yolunda en ciddi rakibi olan Alman temsilcisi RSV Lahn-Dill, İspanyol temsilcisi CD Fundosa Once ve grubun şu an için en zayıf ekibi olarak gözüken İtalyan takımı ASD S. Stefano Sport ile eşleşti. Bu 3 rakibiyle yapacağı 3 maçın ardından alacağı sıralamaya göre A Grubu'ndan gelecek takımla eşleşecek Engelsiz Aslanlar'ın final oynayabilmesi için grubu ilk 2 sırada tamamlaması gerekiyor. Eğer 1. olursa diğer grubun 2.si, 2. olursa ise diğer grubun lideriyle çapraz eşleşecek olan takımımız bu eşleşme sonucunda galip gelirse de diğer eşleşmeden gelecek takımla final oynayacak. Eğer büyük bir sürpriz gerçekleşir ve grupta ilk 2'ye giremezsek 5.-8.'lik  için de klasman maçları oynayacağız.

BSR Valladolid'in ev sahipliğinde düzenlenen bu turnuvada A Grubunda ev sahipi ekip haricinde İtalyan temsilcisi SSD Santa Lucia, Almanya'dan RSC Rollis Zwickau ve bir diğer Türk temsilcisi olarak Beşiktaş bulunuyor. Takımımızın grup aşamalarındaki maçları ve sonrasındaki muhtemel eşleşmelerinin programı ise şu şekilde:

3 Mayıs Cuma  16.45- CD Fundosa Once - Galatasaray
                        21.15- ASD S. Stefano Sport - Galatasaray

4 Mayıs Cumartesi 13.30- Galatasaray - RSV Lahn-Dill

Grup aşamasından sonra alacağı sıra belli olacak olan takımımız aynı gün içinde ilk klasman maçını yapacak ve son gün hangi sıralama maçını oynayacağı belli olacak. Grubu ilk 2 sırada tamamlayamazsak saat 18:30'da, ilk 2'de tamamlarsak 21:00'de oynayacağımız ilk klasman maçının ardından 5 Mayıs Pazar günü hangi maçı oynayacağımız belli olacak. Oynamayı hedeflediğimiz final karşılaşması günü saat 13:15'te başlayacak. Başarılarına bir yenisini eklemeyi hedefleyen Engelsiz Aslanlarımıza başarılar...
                                   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0