İyilik meleği Meireles..

"Ben bir babayım, 8 yaşında bir kızım var. Çocuğum okuyor ve ben ona eğitim veriyorum. Kızıma okulda belki diyebilirler; "Senin baban hakeme tükürdü" diye. Eğitim veren bir insan olarak bu benim çok ağırıma gidiyor."

Sarı lacivertli malum takımın Portekizli iyilik meleği Meireles, ligin ilk yarısında oynanılan maçta kırmızı kart gördükten sonra hakeme tükürdüğünde bu açıklamaları yapmıştı. Hafta sonu Kadıköy'de oynanılan karşılaşmada kırmızı kart görerek kenara gelen Sabri'ye yaptığı hareketin iğrenç görüntüsü hem yayıncı kuruluştan, hem de ilgili spor kanallarından gündeme bomba gibi düşerken gerek bu hareketle ilgili olarak TFF'den, gerekse Raul Meireles'ten ne gibi açıklamalar gelecek, merakla bekliyoruz. Bakalım, iyilik meleğimiz bu hareketin Portekizde ne anlama geldiğini açıklayacak mı? Yoksa yine küçücük çocuğu alet ederek, duygu sömürüsü mü yapacak?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0